Renhållning syns bara när det inte görs

Yttre renhållning eller mindre anläggningsarbeten?

Det kan tyckas självklart, men det syns bara när det inte görs. Städa, plocka, rensa. Det tar aldrig slut. Men ibland behövs det förändringar, nytt, bättre, snyggare, roligare. Någonstans däremellan arbetar vi, oftast i det tysta, men med nödvändigt resultat.

Jag behöver hjälp med min utemiljö

Rent och snyggt är inte en slump.

Ytter renhållning

Yttre renhållning… att hålla i ordning, städa undan och röja upp är en viktig del av utemiljön. Överfulla papperskorgar och grönområden fulla av sopor är otrevligt hur snyggt det än är i övrigt. Att tömma papperskorgar, plocka upp skräp och städa undan är en viktig del av vår verksamhet för en ren och vacker utemiljö. Yttre renhållning blir ofta ett naturligt och bra komplement till parkskötsel eller sopning.

Mindre anläggningsarbeten för oss kan vara till stor hjälp för dig.

Mindre anläggningsarbete

Ibland vill man göra förändringar, fixa till eller reparera. För dig kan det visserligen kännas som ett stort jobb, men vi kallar det mindre anläggningsarbeten. Det kan vara allt från att sätta kantsten vid rabatter eller gångvägar, lägga marksten eller betongplattor, bygga en altan, anlägga en trappa eller kanske fixa ett staket. Vi monterar och reparerar Gunnebo-stängsel så ofta att det går på rutin.

Större anläggningsarbeten kräver ofta tillstånd.

Asfaltsläggning

Vill du ha hjälp med lite större jobb går det också bra, om vi inte kan göra det själva har vi utmärkta kontakter med asfaltsläggare, konstgräs-företag, snickerier, smeder, plåtslagare och andra hantverkare. Material såsom grus, gräs, jord och fyllnadsmassor köper vi i bulk. Markarbeten, sprängning och borttransport av sprängsten är också vardagsmat för oss. Se bara till att du vet vad du vill och har rätt tillstånd, så fixar vi det mesta.

Jag vill veta mer om Cubile Utemiljö och hur ni kan hjälpa mig med renhållning och anläggningsarbeten.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

I och med att ni skickar in formuläret ger ni ert godkännande att informationen som lämnas här kan sparas för att vi ska kunna kontakta er.